My Blog List

Tuesday, April 27, 2010

eemm.. oder dr laily. nak kaler kuning ngan biru plus apa2 yg cuns... design mcm yg penah ada... eemmm... ok tak laily... hehehe...
atiqah gak yg oder ni utk adik ipor dia gak tp yg lg satu... huhuhu... rajin sungguh amik ati ye... tanam saham la tu... hehehe. tq tiqah... lebiu...
oder dr atiqah... nak bg kat adik ipor dia, biasa la nak amik ati kan, ahaks... ini le ghoper nye kakak ipor jaman sekarang ni yek... huhuhu... melawak je taw...
eeeuuuwww... barbie u... jgn silap sebutan yek. aha, harap2 suka ye... simple je..
sambungan.....
tup2 kastemer (taqwa) sudah call, canni bunyi nye.. " akak... sy dah buka ktk, tgk kek, mana gambo drum nyer????" dong dong cheng.... ayooo... berapa besar punya batu ada kepala saya atas... uwwaaa.... cinabeng betui, canna aku bleh lupa langsung pasey gambo drum ni? mmg dia dah bgtau nak wat gambo drum. aku pun nyanggup baik punya siap masa tu senyum2 dlm kepala otak ni udah ada le idea... adduiiii... last2 kabo kat taqwa, anto balik je kek nye, akak repairkan..... gambo bwh ni, kek setelah di repairkan oleh saya.... uwaaaa... ampuns tau... learned my lesson already...
eemmm... nampak cam ok je kan. choc moist.. dlm nye layered with orange.. atas permintaan, biasa le kan.. idea pun mmg kurang, tak leh nak deco lbh lg, ini je yg plg lawa rasanye masa tu... ok... jln... kastemer dtg amik. okeh, selesai sudah...
** bersambung next n3
CP 4 - nice to see, nice to eat... now u see it, now u dont... ahaks...
CP 3 - its black, its white, yeay yeay yeay... ingat tak lagu tu... hehehe
CP 3 - awan nan biru, rumput menghijau, bunga2 berkembangan... love2... sambil ada music2.... eeeuuww....
CP 2 - rainbow, love, butterfly.... gud luck... hehe...

Monday, April 26, 2010

CP 1 - oder tuk minggu ni... spongebob...
aha... ni dia, tuk kelab penchenta kete2 lama spt mini cooper, VW beetle... huish.. sume kete yg teman suka nih... so, wan sudah kol nak oder tuk mkn2 dorg la mlm tu. akak pun mtk la logo, tgk2 ok la bleh tenyeh kat kapkek ni... so... itu la ada nye... harap2 dorg suka la ek... tq wan...

Sunday, April 25, 2010

Tuesday, April 20, 2010

kapkek kete... siap nama tuan punya dan no plat kete... nah koo... amik... kete satria neo kaler itam.. amik lg... abih la... tukang oder nye punya bday, nama fadilah... sweet 23rd bday to u... ahaks... jgn merempit tau, kete baru tu, bau kedey lg tu... ahaks...
kapkek kaler2 utk budak2 kecik... b4 ni kalo atiqah oder tuk anak sedara dia mesti nak katun tp dah 2 kali ni kita bg gambo2 cenggini plak... ok ke tiqah...
chelsea.... utk da (sepupu mimi)... nak kasik kat bf dia kot. peminat chelsea, so kena wat yg kena mengena ngan bola la kan... hope u like it...