My Blog List

Monday, March 10, 2008

types of muffin cases

ok... harini akak nak story sket pasal topik atas tu, jenis2 bekas mafin/kapkek. sekarang ni ada berjenis2 bekas taw, lawo2 lagi, mcm2 rupa bentuk ada, bulat, bujur, 4 segi, berlekuk2... apatah lagi, sume ada, cuma bayo je lain2 rege... kat sini akan ditujukkan sikit je jenih yg digunakan oleh sy... hehehe.. jom kita tgk dulu...


ok, nampak dah kan... utk muffins biasa nya sy guna bekas putih tu, saiz yg sedang taw... boleh juga gunakan bekas yg cokelat petak2 tu ( ada 2 size gak - kecik & beso ), kapkek pun boleh juga guna bekas tu tp kalo utk kapkek yg ada icing sy gunakan bekas biasa yg bercorak tu (large) supaya senang nak letak icing & deco... pastu kalo ada yg request utk gunakan bekas petak2 tu, harga kena tukar lah... sebab kepadatan isi nya pun dah bertambah...
bersambung......

1 comment:

syaz said...

Abah org Pekan Baru Teluk Intan....D'Muffin dok kad mana ?
ok le bertambah le org teluk intan le...leh geng...heheeee

drp abah along