My Blog List

Thursday, April 17, 2008

cuppies


eemmm... masa buat kek spiderman tu terajin pulak nak prektis cuppies, so ended with 2 design tu. satu tema spiderman gak, lagi satu tema pink (i love pink color). cuppies ni pun bagi sekali dgn kek spiderman tu. yg pink bagi utk adik pompuan dia sebab dia pun jeles juga... hehehe... so, layan....

p/s : sapa perasan ada semut kat cuppies tu... (ssyyy... sebeno nye nak wat spider, tp jadi semut itam...ahaks)


haha... yg ini pulak balance utk anak aunty tu, suke bebeno dia. siap thumbs up lagi tu, sapa lagi nak amik ati mak kalo bukan anak kan... muah muah...

1 comment:

yasminsanusi said...

Dibah, cantik cuppies ni, pakai buttercream ye ? Nampak neat je. Thanks singgah blog kita.