My Blog List

Thursday, February 5, 2009

multipurpose gift box

12pcs cuppies - 9" x 7" x 3"
@ only rm25
( light purple, red, dark green, etc )
6pcs cuppies - 4.5" x 7" x 3"
@ only rm15
( light purple, red, dark green, etc )

multipurpose gift box nama nye. boleh digunakan utk bermcm2 occasion, birthday, wedding, mothers day, fathers day etc. ini handmade. hasben yg buat... jadinya sapa2 yg minat boleh stat oder ye pasal tukang buat tu nak kena bg dia time utk prepare menda alah ni. kalo las menet kang tak lawa plak...
choise of colors buat masa ni ada 3 je tp kalo ada yg nak kaler lain pun boleh. n fyi, cuppies tu M size with buttercream. design buat masa ni tak yg specific (meaning ikut apa yg uol request). ok.. pk2 kan dan renung2kan... chiow...

2 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

wah..cantiknya boxes ni....

d'muffins said...

hehehe...hasben yg buat tu... tak caya rasa nye...tp itu lah hasilnye... boleh la...