My Blog List

Monday, August 10, 2009

something for them - 1


eemm... ahad ptg tu dpt call dr student UTP, bgtau that dorg ada roadshow n ask me to join them (isnin-rabu)... tp sgt las menet, tak sempat nak prepare byk benda, so, i said, tak pe la, i make something for u to sell.. at least both of happy kan... akak ni mmg cepat sian kat student ni... so, lepas some discussions n confirmations, dpt la buat sikit cupcakes, brownies n muffins... ini la pic cupcakes dorg....

2 comments:

Mama Qaseh said...

byk yol activities UTP skang ni..x mcm dulu..huhuhu missed student life..

Nway cute le rainbow tu kak dib..huhuhu i loike..

d'muffins said...

UTP mmg le.. selalu je ada event. dorg ni sgt lah aktif nyer...