My Blog List

Sunday, November 15, 2009

no 2 shaped cake

lg satu cubaan berani tak mati... rentetan kek no 1 haritu... kek choc moist btk no 2... fulamak, wa ckp lu, mmg le teruja teman, sampai berpeluh... tp masih selamat utk dimkn ye... kek nak btk no 2, pehtu nak fondant... lalalala... penin..zorina lak siap anto design nak yg ghupe mana... walopun tak dpt sejibik cam yg dia nak tp hampi2 lah... saje wat style patch work gitu coz mmg kena buat byk cut n paste mcm patch work gaks... hope u like it ya... n very sorry mana2 yg tak puashati tu....

5 comments:

Mama Qaseh said...

wah..so cute..nnti ade rezeki Qaseh hits 1year old..bleh order ni..good work kak dib

d'muffins said...

insyallah...

awincupcake said...

tak sabar le pulak nak tgu NO.3...cantik2..i like the colour....pandai le kamu cikgu....

awincupcake said...

boleh,kita pi 2 org aje...tinggal sat semua...set time le tgk klu dua2 free...kita pi CH pun ok,KL pun ok...aku boleh tlg bawak dari simpang pulai naik atas...he..he..he...

d'muffins said...

okeh carol... kita carik time for ourselves...