My Blog List

Monday, June 9, 2008

cuppies for a surprise...

eemm... ini ada lagi satu surprise utk birthday... syiok ooo, dpt surprise ni. kali ni kejutan yg ke 3 akan teman laksanakan. cuppies ordered by aizal gak utk bes fren dia kat Tronoh...

ini cuppies nye....

ini kad nye... buatan kerastangan ku...

ini la ghupe nye package surprise cuppies tu... ada cuppies n kad sekali. ye la kan, utk nak bg sekali setahun... bior le gempak sket. harap nye aizal dan ana happy la dgn hasil kerja akaks ni.. pd aizal tq so much. hope to meet u when u come back end of the month, siti pun sama... asik jumpa kat alam cyber je kan... nak gak jumpa in real... kay... to ana, happy birthday....
** aizal kata, ana suka sgt lovely lace... agak2 cuppies tu ada iras2 warna lovely lace tak.....**

3 comments:

Ejalz said...

thanks kak dib.. cantik ler dah tu... akak memang terer bab buat surprise nih... pagi hari dia dah tanya saya kenal akak ke tak.. apa raaa derang.. ada surprise jek tanya saya... tak surprise langsung.. hehe..

masqueer11 said...

Cu, wa ni. Cutenya kek ni!

d'muffins said...

dmuffins to ejalz : mehehehe... biasa la kan, bila kita suka benda tu kita akan buat bersungguh2, sure the outcome will be great...

dmuffins to masqueer11 : walawey... wa pun ada livejournal yek, bagus2.. anyway, kek ni secomey chu juga kan... hehehe, jgn marah... keep in touch, chu dah add ur link in the blog...