My Blog List

Wednesday, August 13, 2008

36 cuppies lagi...


purple lagi.... rasanya dlm sebulan dua ni warna purple mmg menjadi pujaan ramai la... anyway, yg ni temapahan dr azlina (sepupu siti yanbu), nak kasi surprise kat mak dia gak. pesen dah ni. akak le tukang kejut nye. dia nak yg set 36 cc, n nak tulis semua nama ahli keluarga dia, ok la kan... masa anto tu, heran mak dia, sapa ni, pas dah bgtau anak dia suh anto, abru le lebo senyuman menawan nya... hepi befday makcik milah... semoga pjg umur, murah rezeki... pd azlina, tima kasih daun keladi....

2 comments:

aNes said...

thanks akak..

saya mewakili family neyh (adik pade customer neyh) nk ucap thanks sbbkasik surprise kat mak kitorang..

hehe..

gewd luck dan moga murah rezeki yer...

d'muffins said...

thanks to all yg terlibat utk menjayakan kejutan nih... yeay...