My Blog List

Sunday, August 24, 2008

love, love, love

ordered by the same customer... azlina gaks. yg ni pun utk bg kat asben dia gak masa hantaran nak tayang sekali dgn yg rose tadi tu. dia nak yg love is everywhere, merah putih. tulis yg mcm tu je. mmg masuk la 2 kaler ni. itu lah hasil nye. she was so happy masa collect haritu. to azlina thanks so much for the order n hope u'll live happily ever after (mcm citer cinderella lak ye... hehehe...)

1 comment:

ProxyWhereabouts Admin said...

thank u soooo muchhh kat kak dib sebab buat kapkek ni cute + sedap sgt..my asben pun ckp thanx, dia hepi sgt :D
insyaAllah boleh tempah kat akak lagi :D