My Blog List

Friday, October 10, 2008

merah putih n love...

huhuhu... merah itu menyerlah... ok tak? aini komen sket. dia nak kaler merah putih, pastu nak gambo love n wordings pun love dgn no 28 je selang seli. love nak yg ada polka dot kat tgh nye. eemm... bagus gak idea aini ni, jadi comey je cuppies dia kan... betui dak aini...

3 comments:

Mazris Batrisya said...

salam kak..akak dok ipoh area mana erk.akak ada buat kelas tak tuk cupcakes ni

d'muffins said...

hai mazris... akak kat area ampang ipoh je.. akak tak berani nak buat kelas lagi, sebab tak pro lagi, masih belajar lagi....

nimicompany said...

cuppies aini paling chumel antara semue..
hahahha!!
semue kawan aini tertarik ngan cuppies k.diba biler tgk cuppies aini nie..
hehe!!
i love dmuffins by k.diba..
xwugi babe order ngan k.diba yg sporting abeshh nie...
k.diba ROXX!!