My Blog List

Wednesday, October 29, 2008

my other hobby...

hai.... entry kali ni ada lain sikit... bukan apa, saje je nak bg org tak muak, asik2 tgk gambo kek dan rakan2 dia je.. boring gak kan. oleh kerana blog ni lbh kurang cam diary gak, maka boleh la tuan punya blog ni nak letak apa2 pun yg di pk kan sesuai. utk kali ni, akak nak tunjuk la seni tgn ku yg tak seberapa ni, seni manik... huhuhu... berseni ke aku ni??? anyway, ini baju adik ipar, dah lama dah dia bg suh jaitkan manik, tp oleh kerana kemalasan di tahap gaban, maka baju ni hanya berjaya di siapkan dlm masa dekat2 6 bulan u... huhuhuhu... melampo betui kan. abih camana, betapa besar punya batu sudah ada sy punya kepala atas.... ekceli ada 2 baju yg akak dah jait, yg ni kaler ungu... belasah je wat jait 2 lapeh kat tgn pastu pandey2 buat design bunga tu kat badan baju yg bhgian depan bawah je. lawa gak . hehehe, sapa nak puji lagi kan kalo bukan diriku sendiri.... hehehehe... ini lak yg kaler cokelat, lawa kain ni, siang mlm. bila dah buh manik tu kan, fulamak... lawa sungguh, lip lap lip lap... raya sakan dia. tp kan, akak ni berbangga gak la, dpt menyiapkan 2 helai baju ni walaupun lama baru dpt siap... to my sis in law, tq so much... kalo baca entry ni, komen le yek, heh heh heh...

2 comments:

nimicompany said...

ececeh!!
manyak tol mase terluang akk kiter yg sowang ni erkk..
baguih!baguih!
jgn malas2 kak..

xoxo,
ainee

d'muffins said...

mehehehe... alar... saje je nak tunjuk skill... cewah...