My Blog List

Monday, November 17, 2008

kapkek comey...

haaa... comey ke kapkek nih? tah la, sebeno nye tak tau nak letak title ape.. hehehe.. ekceli design ni dah ada b4 ni, student utp punya kreativiti, akak tlg buat kan jek. so, kebetulan siti ni pun student utp gak, dah suka kat design ni cuma nama je tukau... hehehe, dia punya, nabil... haaa... senang le cik kak ni nak buat kan... tiru je le... tq siti n kawan2 kat utp tu....i lebiu...

2 comments:

m1nami said...

well. dak name nabil tu suke kapkek tu. dia suke smpi xbg sy rase lg smpi skg. nk rase gak~

d'muffins said...

alahai sian nye.... len kali buat agreement, wajib kongsi mkn...