My Blog List

Monday, November 24, 2008

red N white - wedding cake

wedding cake kali ni setingkat je, sponge cake biasa je, dlm pun kosong je, tak de layer ngan apa2 pun.. berat dlm 2kg keseluruhan nya. kastemer cuma bgtau nak warna merah putih plus ada wordings sket. design apa2 jek. so, itu la hasilnye... merah putih ni selalu nye mmg kombinasi yg menarik, ceria dan terang gitu...

2 comments:

MIDNITE BAKER@ TAIPING,PERAK said...

segala yg kaler merah memang aku sukaa.....best ler....mehla pinjan tgn hehhehe...lepa bg licin muhehuehuehuehuehe

d'muffins said...

aqis... ko ni saje je... aku ingat nak pinjam tgn ko je... buat tambah kat tgn aku ni... mehehehe..