My Blog List

Sunday, April 12, 2009

merah, hitam, putih

satu lagi patern kapkek cintan... ekceli kastemer ni rajin, dia siap buat draft pastu amik pic dr blog n paste kat draft dia tu. jd senang byk la kan. tp design ni sume mmg penah buat dulu cuma tuko2 tmpt je mana yg patut... ini kes kejutan gak ni utk bf tini yg keje kat ipoh ni...

3 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

kak diba...tulisan tu lawa la...berkenan tgk..

initrahartini said...

akak..next2 time sy order lagi ok :) memang puas ati la..my bf pun siap syg gitu nak makan cc tu..
thanks alot..

green apple said...

cantik dan kemas...may i know how much u charge per box?