My Blog List

Sunday, July 19, 2009

bday mucuk

dah tiba bday si mucuk.. mucuk sapa? tanya sama aini. dia yg tau coz dia yg oder utk mucuk dia. punya la kecoh makcik nih.. hehehe... nak bwk gi kl kata nye, mcm2... ok lah, chiow..tq tau..

3 comments:

Qdq Qrpq said...

I makan cupcakes si Aini ni sebab dia ke KL ke rumah I. Cupcakes u memang sedap. Tak macam orang lain punya yang manis nak mampos. Hehehe.

I nak order but I duduk KL. Huhuhu.

d'muffins said...

muahaha... sabo je le... bila2 aini gi rumah u lagi, bleh suruh aini BELANJA u tau..

ainee si ketua pari2 said...

kehkehkeh....nanti ainee promo cc akak kat blog ainee laks...tak udpate ainee punya personal blog lagi

tu r k.diba si qodoq ni die leh laks tak ske cupcake chic yang sedap nak mampos tu..ainee beli 3 waktu singgah KL..nyum!!