My Blog List

Sunday, July 12, 2009

happy bday tiffany


yeesss... korang mesti penah tgk design ni b4 kan... kat mana? ye betul... kat WONDERMILK... my favourite blog... credit to wondermilk!! semua design kat blog ni cukup cantik n sgt2 memikat hati sesiapa yg tgk... n wondermilk juga kini tlh menjadi blog cuppies yg sgt popular di kalangan kita... anyway, back to my n3... my customer - tiffany called asking abt cupcakes n ordered a set of L size cuppies with the design above... i ada tanya dia, design ni dr wondermilk kan? dia kata ye.. so, i pun dgn hepi buat cuppies ni but i must tell that i mmg tak akan dpt buat sama sebijik mcm cth tu.. thanks 2 tiffany for the order..
** i was so happy when tiffany send this sms : "Hey thanks for the cakes that u made. its very nice n my friends like it very much. thanks"

2 comments:

Nanie & Muhamad said...

Akak, ni la org putih ckp, simple is more...cantik sgt design ni

d'muffins said...

mehehe.. org melayu kata kan.. tqvm