My Blog List

Wednesday, July 29, 2009

vanilla choc chips & orange poppy seed


eeemm... mafin kali dipesan oleh Nira (dok kat UEP, subang jaya). penah deal b4 ni utk wedding dia. mmg senang nira ni, sms je pehtu suh anto. mola tu dia nak awey tp teman bz sket. maka nye courier la isnin. patut sampey selasa tp dema tak dan pasey byk beno delivery isnin tu... tak patut betui. tu sebab teman tak nak amik risiko pos kek or kapkek jauh2. kalo naik bas ok. so nira, ini le gambo nye. maleh nak masuk n3 awey2 takut mafin tak sampey.. dah dpt baru le post... tq ye nira... camana? ok ke?

6 comments:

teh said...

ok sangat2!mestilah sedap dah otai kek yang buat ehehee :p hampir habis dalam masa 2 hari je (adik2 dah tapau bg kawan2 sekali).now dh tinggal 10 biji.mulanya order ni sbb nak buat bfast hari2 gi keje malas nak kuar kedai beli bun tp...nampak gayanya tak dan nak simpan untuk next week...so akak...bakal ada next order mafin flava chocolate choc chip and corn, tp tak pasti bila.nnt nira bgtau.chioww!

d'muffins said...

yah yah yah... corn mafin lg syedap tau...

teh said...

ok..tu for next order...akak, orange poppy ni tak ramai yg minat (tp abes juga) hahaha.dorg lagi suka choc choc chips...

d'muffins said...

a'ahh... tak ramai yg tau rasa nye. tp lepeh nira oder, ada sorg lg oder...

teh said...

orange mafin tu klu taruk choc chip pun best juga or tengah2nye letak jem orange..cam menarik je idea ni.

d'muffins said...

haa...ish2... baguih gaks idea nira tu, bleh digunapakai nih..