My Blog List

Sunday, May 24, 2009

congrats..


congrats anom!! anom dah konvo jd kwn dia (maziah - dok kat JB ni..) teringat le nak bg hadiah kat bes fren dier ni. suh wat kapkek, tulih ateh tu congrats, makna nye tahniah le tu ye... sonok dpt kwn cenggini kan... ada kosong lg ke utk jd kwn u ni maziah... akak nak la... hehe...

2 comments:

maziah mohamad said...

kak dibah..
bkn ANOM lah.."ATON".. =)
then.dorang tu family angkat saya.
kira aton ni adik angkat lah..mcm tu..hehehe..
BTW.."Terima kasih daun keladi..lain kali nak order n tlg deliverkan lagi"..kehkehekh..

ATON said...

hehehe....betoi tu...nama teman "ATON" bukan "ANOM" :)...kak dibah kak maziah penah nak oder cupcake hari tu...tapi kak diba demam...
ada hari tu atn minta kak diba wat...so di dapat tau blog kak diba nie dari atn la...
heheheh....sambil selam minum air lak die...
terharu kita tau dapat cake2 yang kak maziah bagi nie....