My Blog List

Monday, May 25, 2009

my roses...


eemm... bunga rose... ckp mencabar nak membuat nyer. kena amik kira byk faktor. ni pun dah masuk kali ke 3333 kot br le dpt yg mcm ni. tu pun kira tak berapa pueh hati lg cos tgk kat dunia cuppies kat luor nu, lg berlambak rose yg comey giler... takpe, kena rajin prektis nih... anyway, yg ni utk diana bg kat kakak angkat dier.. since dia tak kisah corak. kita pun menerai la wat bunga ni... harap2 suke le ye...

2 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

kak..cantiknya roses itu...saya ni tak pernah buat roses atas cc... kalau buat fail kot..sebab yg atas kek pun beribu2 kali buat baru menjadi..hehehe..

d'muffins said...

haha... itu pun dah berapa ribu kali dah tu aimi... segala aksi sume keluo dah tu...