My Blog List

Monday, May 4, 2009

sama tp tak serupa

eemm... atas permintaan org ni, nama tak blh post, pic je boleh... so.. tgk je le gambo nye yek... hehehe...

5 comments:

Fatina said...

Cu, wa ada promote kat kekawan wa pasal cu punya cupcakes!!! Diorang minat giler dgr cu buat cupcake spongebob hari tu. Wa punya facebook ramai kekawan. wa send link cu punya blog kat diorang ye.

d'muffins said...

ok wa.. chu pun ada facebook.. bleh add...

Fatina said...

cantik!!! no prob cu!

Fatina said...

lupa pulak

kawan wa shikin nak betunang bulan august ni kat johor. dia nak buat tempahan uchu boleh arrange kan ke? wa dah bagi link blog ni kat dia in facebook excitednya~

d'muffins said...

johor... jauh nyer... ok, kita tgk nanti camana..