My Blog List

Sunday, May 31, 2009

kek kondo ijau

yg ni pulak kondo kaler ijau tp rendah sikit, 2 tgkt je. 1st layer - sponge cake 10", 2nd layer - choc moist cake 8". oleh krn kastemer (man - adik kuleh) tak kesah dsign, hahaha... apa lagi munga rose gak la teman taram... suka buat rose ni, sakit ati pun ada, makin di buat makin tak menjadi... gerraaaammmm... siap terjatuh2 pun ada... eee... nasib tak de hidden video, kalo idak sure org gelak tgk... hai.. bunga rose, ngape le susah beno nak wat kamu nih... eeee....

5 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

lawal kek ni..aduahi kak, sebut pasal roses mmg sensitip kan...geram sgt2 kalau kelopak tu tak nak membentuk...

d'muffins said...

haa... mmg pun. jenuh, tergeliat sana, tergeliat sini... tp ok la, bukan senang nak senang kan...

Feena said...

wah diba..cantik ros tu.. nie yg.jealous niee..

d'muffins said...

mehehehe... feena jgn jeles, awak pun boleh wat gak, better than mine...

Siti Arfah said...

I lagi jeles menengok bunge ros kamu nih... aw... nak buat kelopak pun rasnya tak leh nih